Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

Szexológia

Kérdés: Kb. 15 éve visszatérő enyhe prosztagyulladásom van. Amely általában nem okoz komoly panaszt, csak egy kis vizelési nehézséget. Urológusom alfa-1-receptor blokkoló gyógyszert írt fel, és ez segít, ha időnként erősebbek a panaszaim. Sajnos ezzel együtt olyasfajta merevedési problémát is tapasztalok, hogy a szeretkezés közben időnként lelohad a péniszem, amúgy más probléma nincs. Legfeljebb annyi, hogy nem annyira kemény, mint a prosztatitiszem előtt.

Kérdésem: érdemes ezzel a problémával orvoshoz fordulni, vagy ez a gyógyíthatatlan prosztatitisz következménye, amit el kell fogadni? Ha viszont létezik, akkor milyen mechanizmusú gyógymód ? Előre is köszönöm válaszát!

Bővebben: Webkérdések - Prosztatitisz

Kérdés: Kicsit szégyenlősen, de meg szeretném kérdezni a következőt: Szexuális együttlétünk előtt a férjem sohasem mos kezet. Alul viszont a kezével is megérinti a hüvelyemet. Most az utolsó alkalom óta veseszerű fájdalmaim vannak! Lehet a két tény közt összefüggés? Mármint szóba jöhet valami fertőzés? Nagyon szeretném véleményét kérni, és nagyon köszönöm! \"KÉZMOSÁS\" jeligére

Bővebben: Webkérdések - Kézmosás szexuális...

Huncutságra készülve vagy előrelátó óvatossággal mérlegelheted: kikerülhető a flört az életedben vagy elbuksz benne mindenképpen? Bárcsak jósolhatnánk neked, hogy a te életed mennyire lesz meredek!

 

Szerelem? Az milyen?


Ellenvélemény:“A szerelem önző, nem osztoznék a páromon soha senkivel, mert megenne a féltékenység - és a szerelmemet se hoznám olyan helyzetbe, hogy a szeme láttára mással csináljam.”
Mégha egyet is értesz - mit tehetnél mást, ha ilyen vagy – gondold át. Valóban ilyen a szerelem? Ez volna az a híres? Ezt jelenti a jóban-rosszban, a mindent legyőz? Megcsalás, féltékenység, csábítás, önzés, hiányérzet, gyűlölet… - mond, miért keveredhetnének ezek a szerelemmel? Mi köze a szerelemnek ezekhez? Ugye, te sem hiszed?
A szerelem csupán erős vonzás. Nincs neme. Nem kötöttség, hanem szabadság, ami enged haladni a jó felé. Nem félelem és nem hatalom, csupán ellenálhatatlanság. A szerelemre nem tudsz hatással lenni. Van valami, ami tőled független és másoktól is. Létezik ez a valami, amiben bízhatsz, mert senki sem kényszeríthet rá senkit. Nem a tiéd, hanem benne élhetsz másokkal együtt, mert összeköt bárkivel. Hogyan próbálhatnád ki akarattal a szerelemet, az ellenállhatatlant? Ő tesz téged próbára és megtudod, hogy kivé változhatsz.

Bővebben: Megéri-e a flört és ami utána jöhet?...

Abban a nagy többség és a szakemberek is egyetértenek, hogy a harmonikus párkapcsolat alapja a mindkét fél igényeit kielégítő szexuális élet. Összehangolja a párokat testileg-lelkileg. Most azonban jöjjön pár érdekesség, ami talán eddig sokak számára nem volt ennyire egyértelmű, de mára bizonyítást nyert.

Bővebben: Megdöbbentő tények a spermáról...

A szüzesség 16-23 éves korban általában nyomtalanul eltűnik. Hiába is siratjuk a régi szép időket, ma már nem olyan nagy dolog ez. A szűzhártya óvja a nő hüvelyét, amikor még rövid és könnyebben fertőződik, sérül. Ez az kis szűkítés is alkalmas arra, hogy némi gátat szabjon a kicsi mikrorganizmusoknak és a nagyobb tárgyaknak, óv a sérülésektől és a hagyományok alaptétele olykor még napjainkban is. De hogyan is kell elveszíteni, hogy már az első alkalom is élvezetes legyen? Hogyan lehet felkészülni a szexben a továbbfejlődésre, mikor a partner is kevéssé ismert egy ilyen közeli kapcsolathoz. Az izgalom azonban ettől csak nő és éppen erre van szükség a jó szexhez.

Bővebben: Orgazmusszerviz - Szűz és szex

William-Adolphe_Bouguereau festményeÁrtatlanul és tiszta szívvel közeledni egymáshoz. Megadni és megszerezni a legnagyobb, megismételhetetlen élményt. A szüzek legtöbbször csak arra vágynak, hogy ne süljenek fel és ne okozzanak oktalan fájdalmat egymásnak. Az első igaz szerelem nehézségei azonban praktikus felkészüléssel szinte teljesen megelőzhetők.

Bővebben: Ha mindketten szüzek vagyunk...

Belépés

Látogatók

Oldalainkat 121 vendég és 0 tag böngészi

Rovatszerkesztő:

Dr. Tóth Emese

IMG_0117_2ed

Orvos, Szexológus

Rólam

www.orgazmusszerviz.hu
www.orgasmclinic.com