Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

A pénisznek nemcsak működése, hanem mérete, alakja és felépítése is van. Bármelyikkel lehet gond, amivel szakemberhez érdemes fordulni és olykor még ezt is szakember tanácsolja. Szóval nem könnyű egyedül.


Kedves Doktornő! Azzal a kérdésel fordulok önhöz, hogy még nem volt szexuális kapcsolatom és lenne egy kis gond a péniszemmel. A makk és a fityma oldalt össze van nőve egy kicsi bőrcsík formályában kb 1mm . Nem a kantárra gondolok. A bőr hátrahúzásával nincs gond, csak egy kicsit feszül sz összenövés, nemtudom hogy hallot-e már ilyen problémáról. Ha elszakadna nem-e lessz kellemetlen? A pénisz mérete 14 cm kerülete 12 cm ez normális? E két ok miatt zárkózott és félénk vagyok a lányok területén. Válaszát köszönöm. 22-éves férfi

A fityma kisebb-nagyobb lenövéseit urológus orvos gyorsan megoldja neked. Érdemes elmenned hozzá, mert sok probléma csak a páros szex közben jöhet elő, amit jobb lenne megelőzni. Orvosod el fogja mondani vizsgálatod után, hogy miket javasol és te dönthetsz, hogy mit és mikor választassz.

A félénkséged csökkentésének bizonyára jót fog tenni a talált problémák megoldása. Előfordulhat, hogy a félénkséged egy része mégis ragaszkodik majd hozzád ezután is. Ne csodákozz ezen. A szervezet megszokásból is cselekszik. Ilyenkor idővel mégis előtérbe kerülhet, hogy te mit gondolsz a magadról. Ha bizakodóbb vagy, akkor hetek alatt észrevehetően fogsz változni. Ehhez legyen türelmed. Mindent érdemes megtenned közben is azért, hogy ez ne húzódjon el hosszú ideig, azaz legyél minél aktívabb a szexben is.
A méreted jó és ha szükséges a beavatkozás, attól is jobban tud telődni és persze a rendszeres nemiélet is jó hatással van a kiteljesedésére. Amikor eléred a lehetséges végső méretedet - napi szex van, élvezed, a merevedésed maximális és jól tartható, esetleg a kisműtét is készen van és jót tett -, akkor méretkezz, ha még szükségét érzed. A kapott cm-eket még néhánnyal megfejelheted műtét nélkül és akkor majd megírom neked, hogyan. A fentiek megszerzése nélkül nem játszik ez a lehetőség.

Belépés

Látogatók

Oldalainkat 68 vendég és 0 tag böngészi

Rovatszerkesztő:

Dr. Tóth Emese

IMG_0117_2ed

Orvos, Szexológus

Rólam

www.orgazmusszerviz.hu
www.orgasmclinic.com