Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

Mi a fontosabb: a méret vagy a működés? A válasz könnyű, a megvalósítása rengeteg kérdőjelen túl bújik meg. Vegyünk egy hétköznapi esetet! Y-nak nem mindig van kedve a szexhez, nem 100-as a merevedése és az átlagosnak mondható péniszmérete maximumát ritkán és csak rövid időre teljesíti. Éppen nincsen barátnője sem, de ha lenne, csak nehezítené helyzetét.
Mik a teendők/kívánságok ilyen esetben? Próbáld elképzelni magadat egy ilyen életben, hogy együtt rághassuk át magunkat a buktatókon és a közhasznú értékeken.
A siker szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy mivel kezdünk. Nem a kívánságaid, hanem a tapasztalat és némi logikus láncolat szükséges ahhoz, hogy a szükséges helyes sorrendet felállíthassuk a célhoz, ami ilyen egyszerűen is megfogalmazható: Változz férfivá! Mint egy varázsige, amihez talán varázspálcát is kell javítani. De nem a varázspálca van előbb, hanem a varázsló. A pálca eszköz, ami csak a tehetségesnek engedelmeskedik. Mi legyen az a tehetség, ami férfivá tesz? Hogyan fogj hozzá az efféle átváltozáshoz a kiváló recept szerint? Lássuk a hozzávalókat!

A recipe
- Végy egy szép, egészséges masculine típusú testet.
- Tegyél bele minél több kedvet és erőt.
- Adj hozzá információkat a nőkről és a férfiakról, meg az ő közös dolgaikról is.
- Engedd magad lassan vágyni valami jóra. Ne vezéreld, csak hagyd ráirányulni bármire és bárkire. Az esélyekkel ne törődj!
- Ha valamelyik összetevő elfogyóban van, még előtte pótold.

Bemelegítéssel az élvezetért
A tested adott, de még nem áll készen a változásra, mert kedv és erőtöbblet híján van. Hogyan add meg neki ezeket? Napi rendszerességgel, 1-2 óra időtartamban kell olyat csinálnod, amitől jól érzed magad és egyúttal megmozgat. Általánosságban sportról is beszélhetnénk, de nem gondolunk gyúrásra vagy biciklizésre, semmi konkrétra. Ha neked ez a várépítés vagy a falbontás, az is nagyon jó. A lényeg, hogy jól megizzadj benne és idővel egyre többet bírj teljesíteni. Így fog nőni benned az erő, felépülnek a tartalékok, a teherbírásod az egekig emelhető, ha akarod és a kedved egyre izgalmasabbá teszi életedet.

Túráztatástól beindulsz
Tedd rendszeressé kedvteléseid közben, hogy amikor megpihensz, foglalkozol tested könnyítésével az erotikán keresztül is. Rendszeresen és kellemesen kiüríted tested minden feleslegessé vált termékét. Így tisztulsz ki és erősödnek meg működéseid, nő a termelékenység a stimulálás hatására. Mert ami nem dolgozik, az is eszik, de csak fogyaszt és nincsen hasznod belőle. Ám ha újra megdolgoztatod, akkor helyes irányba fordulnak a dolgok és ismét érezheted, hogy duzzad benned a luxus élet lehetősége és fiatalságod visszatér. Nem is hitted volna, hogy ennyire.

Belépés

Látogatók

Oldalainkat 66 vendég és 0 tag böngészi

Rovatszerkesztő:

Dr. Tóth Emese

IMG_0117_2ed

Orvos, Szexológus

Rólam

www.orgazmusszerviz.hu
www.orgasmclinic.com