Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

Kérdés: Kicsit szégyenlősen, de meg szeretném kérdezni a következőt: Szexuális együttlétünk előtt a férjem sohasem mos kezet. Alul viszont a kezével is megérinti a hüvelyemet. Most az utolsó alkalom óta veseszerű fájdalmaim vannak! Lehet a két tény közt összefüggés? Mármint szóba jöhet valami fertőzés? Nagyon szeretném véleményét kérni, és nagyon köszönöm! \"KÉZMOSÁS\" jeligére

 

Válaszom: Igen, ez sajnálatos, hogy a kézmosás mennyire nem dívik.

Bármilyen fertőzés bevihető a húgy- és ivarszervekbe kézzel.

Urológust keress fel, hogy kikezeljen és innentől védekezzetek a fertőzések ellen.

A férfiak, de egyes nők is, wc után nem mosnak kezet vagy csak vízzel mosnak.

Ez nagyon helytelen! Nagyon veszélyes! Tessenek végre elhinni, hogy a baktériumok nem láthatóak, de a kéz mégsem tiszta.

Ahová nem nyúlnál mosatlan kézzel, az nemcsak a szájüreg és a szemed, hanem a többi testnyílás is.

Ezek a kis ügyes túlélők nagyon kedvező körülményeket találnak a meleg, nedves közegekben.

Az életciklusuk sokkal gyorsabb, mint a miénk, így több száz éves emberi ciklusnak megfelelően szaporodnak el néhány nap alatt.

A kézmosást minden körülmények között megoldhatod, ha kézen maradó folyékony fertőtlenítőt használsz. Ez az úgynevezett folyékony kesztyű órákig pusztítja a kézre kerülő kórokozókat. Közvetlenül a nemiszervekbe, szájba, szembe nem kerülhet be, de a kézen maradt, száraz bevonat a nemiszervekben sem okoz gondot.

Ezt persze nem neked írom, hanem párodnak és mindenkinek, aki olvassa. Még tudnék hozzáfűzni riasztó adatokat, de remélem így is hisztek nekem.

www.orgazmusszerviz.hu