Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

Romlani kezd partnered megszokott teljesítménye? Lehet, hogy ez már szexműködés-zavar? Ha viszont sose volt elég az idő, akkor honnan tudható, hogy mikortól számítható ez elégtelenségnek vagy mi lenne a normális?


Nem tőled függ hölgytársam – bár jelentős hatással vagy rá - hogy mennyi az elég. A nő igénye önmagában nem lehet mércéje a férfiasságnak, ez személyes ügy.ultimate-sex-guide-for-newlyweds-af
Nem szokás pontosan megmérni az aktust, de azért az időfaktor az egyik jelzője lehet a férfi aktuális állapotának. Tehetségének viszont nem, hiszen előfordul, hogy azt még soha sem tapasztalhatta meg, hogy mire képes valójában. Azért mert mindig akadályozva volt. Mennyi a megfelelő idő a hüvelyben, mondjuk elméletileg? 30 perctől felfelé ne nagyon panaszkodjon rá senki, ha csak korábban nem bírt többet. Ám ez alatt is széles skálán mozognak az egyéni eredmények.
A jó férfi aranyat ér, ha át tudja adni, amije van. Ehhez nyilván nemcsak elegendő idő szükséges. Egy gyors menet épp annyira érdekes lehet, mint a hosszú, de másra való, mást lehet nyújtani közben. Mire trenírozzon akkor? Tudni kell kedv szerint elnyújtani és időben befejezni is... Ha ezzel nincs probléma, onnantól számít az, hogy volt-e olyan nő, aki mindenben partnere tudott lenni a férfinak. Nincs szexisten szexistennő nélkül. Nem tudja magát megmutatni az egyik a másik nélkül. Ezért szükséges, hogy előbb magaddal légy tisztában és egyedül is kísérletezz. Nem érdemes mindent a partnerre kenni, mondván, ha hosszan kényeztetne, nekem is lenne egy kis örömöm. De jó partner nélkül soha sem lehetséges megtudni, hogy mire vagyunk képesek.