Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

Kérdés: Kb. 15 éve visszatérő enyhe prosztagyulladásom van. Amely általában nem okoz komoly panaszt, csak egy kis vizelési nehézséget. Urológusom alfa-1-receptor blokkoló gyógyszert írt fel, és ez segít, ha időnként erősebbek a panaszaim. Sajnos ezzel együtt olyasfajta merevedési problémát is tapasztalok, hogy a szeretkezés közben időnként lelohad a péniszem, amúgy más probléma nincs. Legfeljebb annyi, hogy nem annyira kemény, mint a prosztatitiszem előtt.

Kérdésem: érdemes ezzel a problémával orvoshoz fordulni, vagy ez a gyógyíthatatlan prosztatitisz következménye, amit el kell fogadni? Ha viszont létezik, akkor milyen mechanizmusú gyógymód ? Előre is köszönöm válaszát!

 

 

Válaszom: A prosztatitisz lassabban, de általában kikezelhető. A sok apró öblöcske elrejti a kórokozókat és az antibiotikus kezelések is kétélűek. Heti 5x prosztata masszázsra van szükséged, amit urológiai asszisztensek vagy a saját párod is le tud végezni, ha betanítják. A rendszeres szexuális élet is jó hatású és a megelőzésében is fontos szerepe van. A szexualitásod a kezelések-betegségek, szexszünetek miatt épülhetett le.

 

Személyi tréningen tudok segíteni neked a szexuális működészavarod megoldásában, ahol a prosztata masszázst is elmagyarázom. Ezzel a kezeléssel is javulással is segíteni tudjuk, hogy a prosztata gyógyuljon.

 

Urológiai kontrollokat kell majd még csinálni, ahol a masszázs utáni massátumból is mintát vesznek és ultrahangvizsgálatot is érdemes végezni.

 

Minden, amit leírtam, csak a leleteid ismeretében vehető figyelembe, melyeket jelenleg nem ismerek. Hozd magaddal őket, hogy pontosíthassuk, hogy milyen betegséged van, mire és mivel kezeltek, valamint mire van szükséged most.

 

www.orgazmusszerviz.hu