Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

A szüzesség 16-23 éves korban általában nyomtalanul eltűnik. Hiába is siratjuk a régi szép időket, ma már nem olyan nagy dolog ez. A szűzhártya óvja a nő hüvelyét, amikor még rövid és könnyebben fertőződik, sérül. Ez az kis szűkítés is alkalmas arra, hogy némi gátat szabjon a kicsi mikrorganizmusoknak és a nagyobb tárgyaknak, óv a sérülésektől és a hagyományok alaptétele olykor még napjainkban is. De hogyan is kell elveszíteni, hogy már az első alkalom is élvezetes legyen? Hogyan lehet felkészülni a szexben a továbbfejlődésre, mikor a partner is kevéssé ismert egy ilyen közeli kapcsolathoz. Az izgalom azonban ettől csak nő és éppen erre van szükség a jó szexhez.

Arika18 hozzászólása:
Üdv!rnrn19 vagyok.Még nem voltam együtt senkivel sem.Van egy srác, akit több mint 1 éve ismerek, és hát kb 8 hónapja járunk..Elmondtam neki,hogy nem voltam még együtt senkivel sem, megértő volt velem,most is az, mondta nem kell elsietnem.Most úgy érzem, hogy lefeküdnék vele.. Szeretem Őt, Ő is engem..Nagyon félek az első alkalomtól...Mondta vigyáz rám, nemfog fájni,stb. Megbízom benne meg minden, de akkoris bennem van a félsz? Elkéne mennem előtte nőgyógyászhoz? Mit tegyek? Adjon valami tanácsot nekem... Köszönöm szépen.

Dr. Tóth Emese válasza:


Nem szoktak panaszmentes esetben nőgyógyászhoz rohanni az első aktus előtt, kivéve ha azonnal tablettával akarsz védekezni. A védekezés első választandó módja azonban az óvszer. Erről nyilván még nem volt szó köztetek, talán illúzióromboló is lenne. Ezért azt ajánlom, hogy készülj fel alaposan.
1. Legyen nálad óvszer minden további találkánál, több és többféle.
2. Próbálj ki egyet-kettőt otthon egy uborkán, hogy menjen a felhúzás technikája.
3. Készülj fel egyedül! Saját magadat elégítsd ki otthon és amikor sikerült vagy már kicsivel előtte is, próbálgass benyúlni a hüvelyedbe és élvezni-érezni a finom érintkezéseket és a kellemes nyomásokat és simogatásokat.
4. Az egész testedet próbáld meg jobban felizgatni az orgazmus előtt, ne csak a nemiszervedet.
5. Mozogj közben sokat, hogy kimelegedj, mert akkor sokkal ingerlékenyebb és szebb vagy.
6. Nézd meg magad, az arcodat, a szemedet, hogy az izgalmi állapotban milyenné váltál, hogyan nőtt a szépséged.
7. Képzeld el, hogy ő is veled van és hogy mit fog csinálni. Amit elképzelsz, azt valósítsd meg.
8. A találkára vigyél magaddal kiscsomagos vastag babapopsitörlő kendőt. Ez jól illatosít és síkosít mindent, ezzel tudtok előtte és utána tisztálkodni. Tehetitek ezt is az erotika részeként.
9. Válasszatok tiszta, kellemes és zavartalan helyet. Ne engedd, hogy nyilvános helyen, koszban, féllábon állva hirtelenkedje el az első aktust.
10. Ne igyatok előtte alkoholt, mert az zsibbasztja a nemiszerveket és nem fogod érezni a kéjt és nem fogod megérteni, hogy mi történik.
11. Érzés alapján menjetek bele az aktusba: ha már nagy az izgalom a csókoktól és az öleléstől, akkor akár te kezdheted a lefelé tapogatózást, mert egy szűznek is fontos, hogy irányíthasson kissé, hogy ne legyen kiszolgáltatottság érzése.
12. A barátodnak is kellemes meglepetést szerezhetsz, ha megfogod a férfiasságát, kényezteted és utána magad húzod fela gumit, szintén erotikus dédelgetések közben.
13. Fogd meg jó erősen a csipőjét, mozgasd a tiédet és a kezeddel tartsd az övét, hogy irányíthasd, hogy milyen mélyen hatolhat be.
14. A hüvely görcsös összehúzódása okoz fájdalmat, ami nem szűz nőknél is elveheti a kedvet a hüvelyi aktustól. Ennek megelőzésére síkosíts a nyáladdal is, ha szükséges, mozogj és nyomj lefelé, mert akkor a hüvelyizmok lazulnak, de a vérbőség nő, ami nagyon kellemes lesz mindkettőtöknek.
15. Ha mégis fáj eleinte, akkor állítsd meg őt, lassan távolodj el és fejezzétek be egymással kívülről. Néhány alkalom úlva már szinte rutinos szeretők lesztek együtt.
16. A tapasztaltabb szeretők nagyon szeretik a tapasztalatlan de életrevaló szeretőket, mert új ötleteket ad nekik és nagyon bájosak izgalom közben. Mindez nekik is sok új ötletet ad, sokat tanulnak belőle, sok új sikerélményük bontakozik ki. Ezért legyél magabiztos, mert olyat fogsz adni te is, amit eddig nem ismert. Veled, miattad ős is újra kezdővé válhat egy bizonyos módon, ami nagyon erős izgalommal jár. Fokozd ezt benne minél jobban, légy tettrekész és reagálj mindenre, ami jó, amiért hálás vagy.
17. Légy türelmes: kérdezz keveset, inkább reagálj, kísérletezz bátran, fedezd fel magadtól, hogy mit szeret. Ugyanezt kívánd tőle is és adj rá alkalmat, hogy megszerezhesse a hozzád szükséges tudást.

18. Folytasd tovább! Írd meg a fórumra a tapasztalataidat, amivel másoknak segíthetsz.