Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

William-Adolphe_Bouguereau festményeÁrtatlanul és tiszta szívvel közeledni egymáshoz. Megadni és megszerezni a legnagyobb, megismételhetetlen élményt. A szüzek legtöbbször csak arra vágynak, hogy ne süljenek fel és ne okozzanak oktalan fájdalmat egymásnak. Az első igaz szerelem nehézségei azonban praktikus felkészüléssel szinte teljesen megelőzhetők.


"Barátnőmmel tervezzük az összebújást. Szüzek vagyunk, ezért sok tapasztalat hiányzik még. Nem akarok fájdalmat okozni a tapasztalatlanságommal. Szeretném a tanácsát kérni, válaszát köszönöm!"

 

Mivel készüljetek fel? Íme a tippek:

1. Engedjétek meg magatoknak, hogy lehessen több alkalom is, amikor megpróbáljátok. Nem kell mindent egyszerre elérni.

2. Barátnőd saját ujjaival tapogassa ki a hüvelyét, ha még nem tette meg és nézze meg teljes nyugalomban, hogy mennyire laza és tágas. Utána érdemes önkielégítenie és közben is megvizsgálni magát, hogy a hüvely hogyan változott meg és milyen érzés izgalom közben, ha belenyúl.

3. Te magad is trenírozz egy kicsit, oldalamon videóbemutatókkal megtalálhatod, hogyn csináld az ilyen első alkalmat, milyen pózban. A póz egyébként akkor jó, ha barátnőd közben nem tehetetlen, el tud mozdulni, kezével is tud segíteni.

4. Készítsetek ki vastag babapopsitörlőkendőt, amit nemcsak utána kellemes használni a tisztálkodáshoz, hanem előtte is érdemes magadat és a barátnődet is megtörölgetni vele: a nemiszervek külsejét, mert kellemesen csúszóssá tesz, így nem keletkezik kellemetlen súrlódás azokon a bőrfelületeken sem, ahová nem jut általában a saját síkosító anyagból.

5. Hallgassatok közben zenét, ami a külső vagy a kifelé menő zajokat is elszigeteli és jól jön a hangulathoz.

6. Jól izgassátok fel magatokat és egymást, a barátnőd is legyen minél aktívabb, mer akkor jobban érzi, hogy segíthet magán.

7. A behatoláskor a nő szokott alul lenni, ne nehézkedj rá, barátnőd fogja meg a csípődet és kezével irányítsa, figyelj rá nagyon. Először kissé lefelé, majd befelé és fel fogsz haladni benne.

8. Barátnőd a csípője mozgatásával, helyezkedésével, emelésével is irányíthatja, hogy mi történik benne és már az első aktusban is élvezetet érhet így el.

9. Ha sikerült behatolni és esetleg hüvelygörcs jön létre - ez a szűz fájdalom valódi oka - akkor ne mozogj és ha eltol, lassan húzd ki a péniszedet.

10. Jutalmazzátok magatokat orgazmussal más módon és majd legközelebb ismét hatolj be kicsit a hüvelybe. Néhány alkalom után végig fogjátok csinálni az aktust hüvelyben is.

A szüzesség elvesztésének sikere csak attól függ, hogy körülötte hűhót csapsz vagy valódi élményekre vágysz.