Beteg Network - Egészség és Életmód Portál

3.0 Beta

Huncutságra készülve vagy előrelátó óvatossággal mérlegelheted: kikerülhető a flört az életedben vagy elbuksz benne mindenképpen? Bárcsak jósolhatnánk neked, hogy a te életed mennyire lesz meredek!

 

Párban maradni

A biológiai rendszerek nyitottak és ez szó szerint értendő. Biológiai rendszer például az élő ember is. Az embereknek élő kapcsolatuk van egymással, melynek van születése, virágzása, hanyatlása és vége. Ennek az életideje és tartalmi lehetőségei abban a pillanatban eldőlnek, amikor a kapcsolat létrejön. Akkor is, ha létrejöttét észre sem vetted és ki sem használtad. Ám ha fontos neked, amid van, akkor mindig új életet kell rakni bele. Emiatt tarthat sokáig egy jó kapcsolat, azért mert megújul. Bármivel meg lehet újítani és a szexet sohase hagyd ki ebből.

A nő vallomása:“Annál az érzésnél, hogy egy férfi kíván csak egyvalami jobb: ha két férfi kíván. Nem szeretem az anális szexet. Magában nem... De eddigi életem csúcspontja volt….”

Sohasem lesz hosszan aktív és fejlődő egy kapcsolat akkor, ha a benne élők bezárják magukat kifelé. Ha például egy nő csak otthon ül és elveszíti a baráti körét, nem lesz túl boldog és akkor a barátját is kevésbé tudja szeretni, mert nem él eléggé. Ha a férfi csak otthon érzi magát férfinek és máshol boldogan és hűségesen utasít vissza minden inspirációt, még egy női mosolyt is..., ha nem kell neki a világ, mert egymásban mindent elegendőnek találnak, akkor hamarosan a rendelőmben köt ki, mert már otthon sem áll fel.

A férfi szenvedése: “35 éves vagyok és az a problémám hogy szeretem a feleségem és még 15 év együttlét után is nagyon kívánom őt.Eddig nem is volna gond de ha oda kerülünk hogy szeretkezzünk nekem egyszerűen nem megy a dolog.Az eszemmel nagyon kívánom és akarom őt de a szerszámom máshogy gondolja.Az még a jobbik eset hogy feláll és az aktus közben ernyed el(bár ez is roppant idegesítő és aggasztó)de van olyan hogy idáig sem jutok el.Ő megpróbál mindent de sokszor hiába.Már váltottunk pózokat,simogattuk is egymást de hiába! Még akkor a legjobb a helyzet ha előtte orálisan kielégítem őt és akkor úgy ahogy működik a dolog de elég rövid ideig és igy neki sem mindig jó.Kérem segítsen!!!!!!!!!!!!!”

Ha nem edződtök meg a szerelmekben és a tapasztalatokban, akár vállvetve egymással, akkor később biztosan eljön az az időszak köztetek, amikor nehéz lesz, annak ellenére, hogy mindig egymással voltatok. És akkor tapasztalatlanok lesztek és gyengék ehhez a helyzethez Olyanok, akik egymásba kapaszkodnak, de egyik sem tudja, hogy mit kellene tenni és előfordul, hogy már nincsen elég erő kitartani addig, amíg megtudjátok és megoldjátok. Hány férfi jelezte nekem négyszemközt egy társasági beszélgetés után, hogy pontosan így történt és mennyire egyetért velem. Nő még egyszer sem. Nem vitás, hogy ki hordja a nadrágot és kit takar a szoknya. Bár gyakran úgy tűnik, hogy fordítva van, azért a férfi nem válik nővé, csak nem mutatja meg nyíltan magát.

Férfivágy:“26éves nős férfi vagyok,azt szeretném öntől kérdezni hogy baj e az, ha izgatna engem, ha a feleségem, én +még egy férfi közösen szexelnénk?Ha szexfilmben látok ilyet, akkor mindig el játszadozom a gondolattal, de félreértés ne essen SZERETEM a párom, ő is engem és be vallotta, volt már olyan, hogy ő is gondolt erre maszti közben. Persze az jobban izgatna ha a +fő egy nő lenne. Ha valaki erre gondol az baj?” - Honnan is tudhatnád, hogy ez milyen helyes érzés! Annyian ellenzik nyíltan, akik közben észre sem veszik a sok ellentmondást. A tengernyi probléma nem a te gondolkodásból származik.

Minden elérhető

Mitől vagy szabad? A szabadságot nem másoktól kell kapnod. Mások akadályoznak vagy segítenek, de te magad megszerzed, amire vágysz. Ha mindig bízhatsz abban, hogy minden megszerezhető, hogy ez gyakorlatilag rajtad áll, akkor a tiéd a saját életed.
A tiszta vágyat nem akadályozhatja meg a helytelen gondolat és a képtelenség miatti félelem. A képtelen férfi nem ismerkedik. Ez volna a hűség? Félelem és impotencia kell hozzá vagy szerelem? És mi is a hűség?

Ha egyedül dönthetsz magadról, szabadon, akkor már a tudat is kielégüléssel jár, hogy lám, mennyire neked való ez a világ. Mert akkor neked áll a világ. És nem kell elvenned mástól semmit, hogy jusson neked belőle. És nem kell félned attól, hogy valamit elveszíthetsz. Ha van mit adnod, akkor kapni is fogsz újból. Mit kívánhanánk többet másoknak, mint a szeretet gazdagságát?