Üdvözlet, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtettük a jelszót?

Fóbiák és egyéb szorongásos zavarok
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: Fóbiák és egyéb szorongásos zavarok
Fóbiák és egyéb szorongásos zavarok 3 hónapja, 1 hét Karma: 7
Akinek bármilyen kérdése van a témában kérem tegye fel!
csharles
Expert Boarder
Hozzászólás: 86
graphgraph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.

Válasz: Fóbiák és egyéb szorongásos zavarok 2 hónapja, 2 hete Karma: 0
Tisztelt Dr.úr!

4 éve szenvedek pánikrohamban.alkalmazott gyógyszereim.:stimuloton napi 50mg & 3x0.5 frontin,tüneti kezelésre egy ideig jó volt .de később csak emelni kellett a dózist,Ezt követöen sertalin sandoznapi 50mg,^frontin.ez sem hozott sikert 1 hónapja felírtak arixent75mg-ot.majd orvos váltásra került sor.itt újabb gyógyszert kaptam velaxin 75mg-ot .de itt már 3x0,5 rivotrillal.A velaxint még nem kezdtem el szedni orvosi utasításra.hogy amásik gyógyszer ürüljön a szervezetemből, de 3 napja erős elvonási tüneteim vannak:hányinger szédülés fejfájás..esti rémálmok nyugtalan alvás...A segítségét szeretném kérni,mennyi ideig kell még szenvednem az elvonási tünetektől?? mikor lehet újra elkezdeni szedni az új tablettát?,
és ön szerint mennyire veszélyes?-megfelelő ez a gyógyszer"velaxin??"-sok negatív dolgot olvastam vele kapcs.-ban. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGÉT! KELLEMES ÜNNEPEKET!
dödi
Fresh Boarder
Hozzászólás: 1
graphgraph

Válasz: Fóbiák és egyéb szorongásos zavarok 2 hónapja, 2 hete Karma: 7
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Minden gyógyszernek más-más idő kell a kiürüléshez. Akkor kell elkezdenie a másik gyógyszer szedését amikor az Ön orvosa ezt javasolta. Sajnos orvostanhallgatóként nem adhatok tanácsot, hogy melyik gyógyszert használja. Ajánlhatok egy oldalt, ahol biztos információt kaphat a különféle gyógyszerekről, gyógyszerkombinációkról:

(Az elvonási tünetek ismételten egyénenként változó.)
Kívánok én is Békés, Szeretetteljes és Kellemes Ünnepeket!
csharles
Expert Boarder
Hozzászólás: 86
graphgraph

FelOldal: 1